Het is het jaar van 2020, nog nooit eerder is er in een jaar zoveel gebeurt als nu en waar iedereen nu thuisblijft of in eigen lang op vakantie gaat naar een camping of vakantiepark. Blijven wij juist actief om de laatste trends te volgen en deze met jullie te delen zodat je het thuis nog gezelliger kunt maken. Wat is er nu leuker dan thuiskomen in een frisse woonkamer vol met gezellige kleuren. Want als we kijken naar de trends dan zien we dat Pastel kleuren het toch nog steeds wel lekker doen. Helemaal in zijn de pastelkleuren icm een houtlook waarbij je de gezellige warme feeling hebt die je krijgt van hout samen met de wat fletsere doch frisse kleuren groen. Er is veel verandert op het gebied van interier. Voorheen was minimalistisch toch wel echt de boventoon voerde, is het nu gewoon gezellig. Lederen banken, koeienhuiden en houten tafels. Laatst hebben we een fabrieksverkoop gehad waarbij we wat koeienhuiden op de kop hebben getikt. Dit was bij Buffel lederwaren Atelier. Klik hier voor de website. Hier hebben ze vaak restanten leer die je kunt aanschaffen.

Maak het met een vleugje Urban

Urban is zeker in in 2020 en als we kijken naar de materialen die we voorheen al benoemde, dan mag het echt wel een beetje stoer zijn. Een stoere look en feel creëer je door leder hout en pastel kleuren te combineren met stoere accessoires. Accessoires die tijdloos, minimalistisch maar ook zeker ongewoon zijn. Zo is een skateboard aan de muur in maar wat dacht je van coole letters? We zagen het bij Nine Yards zij hadden in Amsterdam een winkel ingericht die toch wel echt super cool was. Kekke letters met led die oplichten tegen de houte panelen. Super gaaf! En wat dacht je van een zwart ijzeren buis waar je dingen op kunt hangen tegen de groene muur. Love it!