Prefab betonpoeren zijn breder inzetbaar dan u denkt. Ze zorgen voor een solide en stevige fundering zonder dat u daarvoor veel inspannende arbeid moet verrichten. Het materiaal is oersterk en kan tegen een stootje. Het is duurzaam, bestand tegen alle weersinvloeden en betonpoeren bieden allerlei bouwconstructies een beschermende functie. Gebruikt u dus voor een bouwwerk prefab betonpoeren, dan weet u zeker dat het goed zit!

Prefab betonpoeren in diverse modellen en afmetingen

Bij Betongoed hebben we een groot aanbod van alles wat met beton te maken heeft, dus ook prefab betonpoeren. Grote of kleine afmetingen, lage of poeren in trapeziumvorm: u kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het bij ons. tegen scherpe prijzen en van zeer goede kwaliteit. Ook kunt u kiezen uit diverse kleuren. Zo vindt u altijd een poer die perfect past bij uw bouwconstructie. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Dan verzorgen we ook maatwerk. En natuurlijk staan we open voor allerlei vragen waarop onze betonspecialisten u een passend antwoord kunnen geven.

Wat zijn de functies van prefab betonnen poeren

Zoals gezegd, prefab betonpoeren bieden een bouwconstructie een solide en stevige basis. Ze zorgen ervoor dat de druk van een bouwwerk goed en evenredig in de ondergrond wordt verdeeld. Tevens dienen ze als een verankering. U moet er toch niet aan denken wat er met een overkapping of schutting gebeurd als de wind er vat op krijgt. De prefab betonpoeren zorgen ervoor dat alles op z’n plek blijft staan. Met het juiste bevestigingsmateriaal koppelt u de palen of staanders van een constructie aan een betonpoer. Dit bevestigingsmateriaal wordt doorgaans niet standaard meegeleverd met een poer maar is bij Betongoed wel los bij te bestellen. De prefab betonpoer zorgt er tevens voor dat een paal niet rechtstreeks in de ondergrond staat maar “zwevend” boven het maaiveld. Daardoor wordt voorkomen dat de palen aangetast worden door het vocht in de grond en daardoor gaan rotten. Prefab betonpoeren zijn uitermate goed bestand tegen het vocht. Het plaatsen van de poeren is een appeltje-eitje klus en kunt u makkelijk zelf. Daarmee spaart u ook nog eens veel geld uit van professionele vakmannen. Kijk snel welke prefab betonpoeren voor uw bouwwensen geschikt zijn en bestel vandaag nog makkelijk online bij Betongoed.