Ben jij een bedrijf en heb jij vaak op zoek naar betonelementen, maar die kwalitatief niet goed of duurzaam zijn stop dan met zoeken, want de JS Betonfabriek zijn gespecialiseerd in Prefab Beton. Bekijk de webshop en laat je inspireren door de ruime keus in de betonelementen.

Over ons

JS Prefab Beton is de specialist van de hoogwaardige en duurzame elementen van beton. De sterke en onderhoudsvrije materialen zijn betonelementen uitstekend geschikt voor het gebruik in de agrarische sector, de infra- en utiliteitsbouw. Daarnaast is het mogelijk om deze betonelementen te gebruiken bij de inrichting van een landschap of een tuin.

Verschillende soorten

In de eigen betonfabriek produceert JS Prefab Beton een breed en kwalitatief assortiment producten, waarbij er ook ruimte is voor maatwerk en zelfs projecten in de buitenruimte. Door de jarenlange ervaring en vele succesvolle projecten in verschillende sectoren, denkt JS Prefab Beton graag in een vroeg stadium mee in het onderwerp. Vakkundig en ontwerpgericht wordt er met jou meegekeken om het beste resultaat te bereiken.

Zo zijn er verschillende kwaliteitsproducten die worden aangeboden. De betonfabriek heeft een ruim assortiment, waarbij bedrijven altijd hun geschikte betonelementen kunnen vinden.

Het assortiment bestaat onder andere uit beton poeren en keerwanden. Maar ook pakbanden, trappen of traptreden, zitelementen of banken, kantplanken en spekbanden. Beton-, staal- en baksteen lateien zijn een onderdeel van het assortiment van JS Prefab Beton. Daarbij specialiseren zij zich ook in muurafdekbanden, raamdorpels afdekkers en schoorsteenplaten.

De producten kunnen worden opgehaald of geleverd. De specialisten geven jou advies over hoe je de betonelementen het beste kunt gebruiken. Daarnaast is er een mogelijkheid dat de vakmensen jou helpen bij het gebruik van de betonelementen.

Betonnen producten voor jouw project

De betonelementen kunnen worden gebruikt voor de accessoire van het betreffende project. De strak en netjes afgewerkte betonelementen kunnen zowel worden geverfd in de gewenste kleur. Kies je ervoor om jouw project in de robuuste betonlook te laten stralen of kies je juist voor de egale look? Bij JS Prefab Beton is alles mogelijk.