Iedereen is wel gebaat bij een mooie en stijlvolle woning die overzichtelijk is en rust uitstraalt. Jouw huis is dé plek waar jij tot rust en ontspanning kan komen na een drukke dag. Het is dé plek waar jij helemaal jezelf kan zijn en waar niemand je ongewenst kan storen. Je huis is een deel van jou en dit is dan ook vaak goed aan het interieur te zien. Wanneer je interieur overzichtelijk is, ben jij dat ook. Daarom is een goed advies van een interieur stylist de oplossing om jouw interieur helemaal eigen te maken. 

Weet wat in jouw woning staat en wat juist niet 

De bewoner van een huis heeft vaak een bepaalde blik op een ruimte. In dat geval is het handig om een onbekende mening te krijgen over jouw woning en/of ruimte om tot nieuwe ideeën en inspiratie te komen. Misschien is het wel veel beter om de bank van de muur af te halen, maken die zwarte gordijnen je ruimte aanzienlijk smaller of staat de eettafel helemaal op de verkeerde plek? Een interieurstylist vertelt je graag allerlei informatie en feiten om het beste uit je woning te halen. Daarnaast weet je hierna precies wat je wel en niet moet aanschaffen voor je woning. Zo heb je dubbel zoveel profijt ervan. 

Professioneel en persoonlijk advies 

Een interieurstylist is getraind om een ruimte te stylen naar wensen en smaak. Wil jij graag een ruimtelijke en rustgevenede omgeving. Niet alleen door witte gordijnen en lichte kleuren zal dit worden bereikt, maar een interieur stylist gaat met jou in gesprek om je hierbij te helpen. Zij weten precies hoe een ruimte moet worden ingedeeld om jouw droom eindresultaat te kunnen bereiken. 

Levert meer op dan het kost 

Helaas zijn vele mensen van mening dat een interieur stylist een grote uitgave is. Echter is dit helemaal niet zo het geval. Vaak levert een interieur stylist juist meer op dan dat het kost. Dit komt omdat ze een goed onderbouwd en persoonlijk advies geven over je ruimte. De ruimte waar je normaal veel aan zou uitgeven, doordat het niet lukt om een bepaalde sfeer of gevoel te creëren. Een interieur stylist maakt eenmalig een moodboard of een kort verslag om jouw ruimte naar wens te maken en kostbare informatie te delen. Hier heb je er vervolgens voor een lange tijd plezier van.