De tijd houdt ons bezig

In de ochtend worden we vaak wakker door het geluid van onze wekker. Vaak is dit een vierkant blok in een zwarte of grijze kleur, die een schel geluid maakt om ons wakker te maken. Een horloge aan onze arm geeft dezelfde tijd weer en laat ons weten dat we op moeten schieten om op tijd op werk te komen. Alhoewel we de telefoon steeds vaker gebruiken en hij steeds belangrijker voor ons wordt, geeft hij ons ook het slechte nieuws dat de werkdag nog lang niet voorbij is.

Na het einde van zo’n lange, vermoeiende dag komen we eindelijk thuis en werpen we een blik op onze muur. Dit is het optimale moment om een prachtige klok te bekijken en te bewonderen en te realiseren dat de tijd niet altijd dringend is en we nog de hele avond hebben om uit te rusten.

Een Karlsson aan de muur

De meeste muren in ons huis kunnen wat kaal zijn en het is daarom natuurlijk niet optimaal om een kleine zwart-witte klok op te hangen. Het liefst vullen we deze ruimte met een prachtige klok die ons het goede nieuws van de tijd meegeeft. Een mooie mogelijkheid qua klokken zijn de Karlsson klokken. Met een naam die makkelijk over de tong rolt, passen deze klokken ook goed thuis in ieders huis en aan iedere muur.

De Karlsson klokken komen natuurlijk in vele verschillende soorten en maten bij sites als Klokkenconcurrent, en zijn daarom bij ieder interieur passend te maken. Daarnaast bestaat het assortiment zowel uit wat eenvoudigere klokken als moderne klokken die de nieuwste trends navolgen en zo de woonkamer kunnen opvrolijken. Sommige modellen lijken zelfs bijna een schilderij of kunstwerk en er kan trots gezegd worden dat er een echte Karlsson aan de muur hangt.

Modern en uniek

Als we aan klokken denken, dan denken we vaak aan cirkels met wijzers en getallen. Maar dit is allang niet meer de standaard van hoe klokken eruit zijn. Ook de Karlsson klokken komen in veel verschillende vormen. Zo zijn er natuurlijk de traditionele ronde klokken, Karlsson flip klokken, maar daarnaast zijn er ook blokvormige klokken of klokken die gebruik maken van verschillende vormen.

Ook de standaard klokken zijn allang niet zo saai meer en ook de ronde klokken kunnen komen met verschillende snufjes en technologieën. Simpel of juist elegant, bedekt met vlakken van felle kleuren of juist een mooie matte afwerking in het zwart: de Karlsson klokken kunnen eenvoudig uitgekozen worden zodat ze overal wel een plekje kunnen vinden.