Lees over meubels van Richmond Interiors. Dit zijn meubels voor de fijnproever, het is design met een klassiek tintje. Meubels van Richmond Interiors zijn duurzaam, en alles behalve enkel voor de sier. Lees verder over stoelen, tafels, kasten, en woonaccessoires van het unieke merk Richmond bij Meubelconcurrent.

Kies voor tijdloos

Zodra je de meubels van Richmond Interiors bekijkt dan zal je misschien de neutrale kleur opvallen. Bijvoorbeeld, goud, koper, of messing kleurige stoelpoten kunnen op iedere vloer. Een gegeven is dat de meeste vloeren een houtlook hebben, of van zelfs echt houten parketvloeren zijn, als je daar stoelen met een goud, koper, of messing kleurige poten plaatst is het helemaal neutraal op neutraal. Een stoel heeft ook een zitting en leuning, en hierin kun je het beste de counterstoel Pullitzer in white bouclé bekijken. Ook dat is een zeer neutrale kleur wat in ieder interieur past en niet uit de mode zal geraken. Dit is weer te omschrijven als het concept omtrent meubels van Richmond Interiors. Neutraal, dus met alles te combineren, en tijdloos.

Stijlvolle lampen

Je zou een hele woning in kunnen richten met meubels van Richmond Interiors, maar je kan ook een enkel detail toevoegen. Mocht de woning al compleet zijn, dan kijk je meestal voor woonaccessoires zoals een windlicht, zandloper, of de goudkleurige cobra. Vooral met de windlichten is er een enorme keuze, van de sierlijke Holly goud of Macy zilver, tot de strakkere Addison goud of Emeray zilver. Maar wat denk je van verlichting toevoegen aan het interieur? In veel woningen hangt er centraal in de woonkamer een plafonnière, en dat kan mooier. Anderzijds is zoiets als de vloerlamp Burlesque Khaki een aanwinst in huis. Het is als het ware twee keer mooi, op de dag als het uit is, en tijdens duisternis als de lamp aan is.

Comfortabele woning

In mooi kun je niet wonen, en dit maakt meubels van Richmond Interiors zo uniek. Op de woonaccessoires na is het gebruiksvriendelijk. Het is degelijk, goed schoon te maken en te houden, maar ook zoiets als zitcomfort van een stoel heeft alle aandacht gekregen. Als je meubels van Richmond Interiors in huis haalt kom je niet in een toonzaal te wonen, maar in een uiterst comfortabele woning. De oplossing is de kasten, stoelen, tafels, verlichting en al wat meer online te bekijken, en bij twijfel ergens naar een showroom gaan. Aldaar kun je plaats nemen tussen de meubels van Richmond Interiors, en dat zal je zeker overtuigen.