Ben jij een startende ondernemer en merk je dat de klanten nog niet aan komen waaien? En kan je wel een boost in je omzet gebruiken om het bedrijf draaiende te houden? Dan kunnen wij ons goed voorstelen dat dit voor eventuele stress kan zorgen. Je eigen bedrijf is je kindje en die wil je op een zo gezond mogelijke manier laten groeien. Om je bedrijf te laten groeien hebben wij een aantal effectieve acties op een rijtje gezet die jouw onderneming een goede duw in rug gaat geven. Dus lees snel verder voor meer informatie! 

Ludieke acties 

Het uitvoeren van verschillende soorten ludieke acties is een hele effectieve manier om onder de aandacht te komen. Denk aan een grote optocht in de binnenstad waar mensen gekleed zijn in een maf costume. Of denk aan een gigantisch bilboard in de stad of langs de snelweg waar veel mensen langsrijden. Of een televisie of YouTube commercial waar je een bepaald verhaal of boodschap kunt overbrengen. Eigenlijk zijn alle vormen van acties mogelijk, zolang je maar een goed doordacht idee hebt en de risico’s weet wat het met het imago van jouw bedrijf kan doen. Je wilt immers je doelgroep bereiken. Stel je richt je op jongvolwassenen tussen de 18 en 25 jaar, dan is het geen verstandige keuze om een ludieke actie op te zetten in het bejaardenhuis. Tenzij je dit vast legt en er een video van maakt en dit tentoonstelt aan de geschikte doelgroep. Wat ten grondslag van een goede actie ligt is dat je mensen kunt verassen. Werkt dat op een positieve manier? Dan haal je hier veel profijt uit. 

Onlinemarketingwerkzaamheden 

Ludieke acties zijn zeer effectief, maar het is wel een hele investering. Gelukkig kun je online ook op een effectieve manier onder de aandacht komen bij je doelgroep. Dit kan doormiddel van online marketing. Voor dat je digitale marketingwerkzaamheden kunt uitvoeren is het wel belangrijk om een website in bezit te hebben waar je de bezoekers naar toe kunt leiden. Wil je een website laten maken omdat je die nog niet hebt of omdat je oude aan vervanging toe is? Dan adviseren wij je om het bij TriplePro te laten doen. Zij bouwen niet alleen websites, maar ook helpen zij jou met onlinemarketingwerkzaamheden als: SEA, SEO, Linkbuilding, emailmarketing en social media marketing. Meer informatie nodig? Klik dan hier: Linkbuilding uitbesteden.