Grote architecten van Los Angeles – verleden en heden

Veel mensen zijn van mening dat de beste woonhuizen in Los Angeles zijn ontworpen door de ontwerper Frank Lloyd Wright. Het is moeilijk om tegen die wijsheid in te gaan, maar de waarheid is dat er overal in Los Angeles veel verschillende stijlen van huizen zijn die evenveel aandacht verdienen voor hun unieke stijlen als de huizen van Wright.

Desalniettemin kun je niet beginnen met praten over huizen in Los Angeles County zonder eerst naar de huizen van Wright te kijken. Zijn eerste huis in de buurt, bekend als het Hollyhock House, dat in 1921 werd gebouwd, zou zijn interpretatie zijn van wat hij beschouwde als de levensstijl in Zuid-Californië. Aanvankelijk zou het een volledig complex van meerdere gebouwen zijn, maar financiële verschillen kwamen naar voren en het stopte met alleen het Hollyhock House en twee secundaire woningen.

Iemand die in dezelfde periode huizen bouwde, was Rudolf Schindler, vaak geassocieerd met de randen van de moderne architectuurbeweging. Hij genoot ervan om huizen in driedimensionale vormen te bouwen met warme materialen en opvallende kleuren, en een van de huizen waar hij het meest bekend om was, was de John J. Buck Residence, die in 1934 werd gebouwd.

Vervolgens verhuizen we naar huizen die iets later, halverwege de eeuw, zijn gebouwd en sinds we zijn begonnen met Frank Wright, kunnen we net zo goed deze fantastische woning laten zien die bekend staat als het Ross House, gebouwd in 1957 door zijn kleinzoon, Eric Lloyd Wright , mooie woningen met grote balkons en weelderige groenvoorzieningen.

Om niet achter te blijven, heeft een van de jongere tijdgenoten van Wright, John Lautner, veel huizen in de hele provincie gebouwd, maar een van zijn eerste was de prachtige residentie die bekend staat als Wolff House. Het is een drie-slaapkamer in de Hollywood Hills gebeeldhouwd in hout, steen en glas.

Natuurlijk kunnen we niet gewoon bij Lautner bij één huis stoppen, dus laten we eens kijken naar deze prachtige residentie die bekend staat als het Segel-huis, dat ooit eigendom was van Courtney Cox en David Arquette, en nu eigendom is van Frank en Jamie McCourt, de eigenaren van de Los Angeles Dodgers.

Wat u moet weten bij het bouwen van een nieuw huis

Het is een geweldig idee, omdat je veel dichter bij wat je echt wilt kunt komen als je bouwt dan koopt. Maar er zijn enkele belangrijke dingen waar u op moet letten, om risico’s en verrassingen tot een minimum te beperken en uiteindelijk het huis te krijgen dat u wilt. We hebben deze handige gids samengesteld uit een aantal industriële bronnen en onze eigen ervaring. We hopen dat het je een goede introductie geeft.

Uw nieuwe woning wordt een van de belangrijkste investeringen die u ooit financieel en emotioneel zult doen. U wilt het ontwerp en de constructie goed krijgen, zodat het past bij uw huidige en toekomstige behoeften en levensstijl. Er zijn veel bouwers die bereid zijn om een ​​huis voor je te bouwen, maar welke is de juiste? Welke maakt jouw droom werkelijkheid? Volg de stappen in dit informatiepakket en u bent enkele stappen dichter bij het waarmaken van uw droom.

Bij gebruik van een architect, bouwontwerper of ingenieur komen de kosten voor het ontwerpen van de woning bovenop de bouwkosten. Bij het gebruik van een bouwer die een ontwerpservice als onderdeel van het pakket aanbiedt, wordt het ontwerp in de prijs verwerkt. Dit heeft invloed op de hoeveelheid tijd die kan worden besteed aan het werken met u aan het ontwerp. Overweeg dit ook wanneer u selecteert wie uw huis ontwerpt.

Ze moeten u ook kunnen adviseren over de meest geschikte oriëntatie van het huis in relatie tot de zon en de heersende wind. Ze moeten u ook kunnen adviseren hoe u het beste gebruik kunt maken van de topografie van een site.

Zo is het vaak beter om een ​​huis te bouwen op een hellend terrein dat gebruik maakt van de vorm van het terrein in plaats van een bulldozer in te brengen om het terrein een nieuwe vorm te geven. Grondwerken kunnen duur zijn.

Tips voor het inhuren van een geweldige architect – het bouwen van uw droomhuis

Een droomhuis – waarschijnlijk het huis dat bovenaan ieders wensenlijstje staat. Wanneer u eindelijk het punt bereikt waarop uw budget u toestaat uw droomhuis te bouwen, zorg er dan voor dat u de juiste stappen neemt en de juiste bewegingen maakt. Het bouwen van uw droomhuis is waarschijnlijk de duurste onderneming die u voor uzelf zult doen. Duur inderdaad, maar het meest lonend als het correct wordt gedaan.

Een van de belangrijkste mensen die u kan helpen uw droom werkelijkheid te laten worden, is een architect. Een geweldig project zoals je droomhuis vereist ook een geweldige architect. Een architect is een persoon die je verbeelding omzet in plannen en je visie werkelijkheid maakt. Aangezien een architect een zeer cruciale rol speelt bij het bouwen van uw droomhuis, hoe weet u dan of u de juiste hebt gevonden?

Het vinden van een architect, laat staan ​​een geweldige architect, is moeilijk als u op de verkeerde plaatsen zoekt of als u niet weet waarnaar u op zoek bent. Bij het bouwen van uw huis heeft u een architect nodig die niet alleen begrijpt wat u nodig heeft, maar ook wat u wilt. Het internet is een zeer belangrijke bron die elke taak die we moeten uitvoeren, met name “het vinden van taken”, vergemakkelijkt. Als u op zoek bent naar een architect, probeer dan Googlen “Tips voor het inhuren van een geweldige architect” en u kunt sites vinden die u kunnen helpen.

Veel sites bieden GRATIS stapsgewijze tips over hoe u een architect kunt vinden, hoe u een architect kunt inhuren, hoe u een geweldige architect kunt identificeren, waar u op moet letten bij een geaccrediteerde architect, interviewvragen om een ​​architect te vragen en nog veel meer. Dus waar wacht je op? Maak uw droom werkelijkheid en vind nu die geweldige architect.